БАТУМСКИ НЕФТЕН ТЕРМИНАЛ

Георгий Джахуташвили – Почетен консул на Република Казахстан в Грузия: Казахстанско – грузинският икономически съюз ще помогне за задълбочаването на стопанските връзки

Автор:
ТАМИЛЛА МАМЕДОВА

Казахстанско – грузинският икономически съюз ще позволи да се отстранят съществуващите бариери, което пък ще спомогне за задълбочаването на стопанските и културните връзки е заявил почетният консул на Република Казахстан в Грузия – Георгий Джахуташвили.

Пристанище Батуми не се продава, то вече е дадено под аренда, съобщава Министерството на икономиката и устойчивото развитие на Грузия

Автор:
BLACKSEA-CASPIA

Министерството на икономиката и устойчивото развитие на Грузия опроверга разпространената от арменските средства за масова информация твърдение за възможната продажба на Пристанище Батуми. Това съобщана “Trend.az”, позовавайки се на „Грузия Online“.

„Разпространената от арменските средства за масова информация не отговаря на действителността. Пристанище Батуми е дадено под аренда за 49 години с право на управление на компанията „Батумски нефтен терминал“, заявяват от министерството.

Subscribe to БАТУМСКИ НЕФТЕН ТЕРМИНАЛ