Путин е окупатор – неудачник. Получавайки редовно по военната си мутра, той се опитва да спаси ситуацията с издевателства над пленените защитници на Мариупол

Путин е окупатор – неудачник. Получавайки редовно по военната си мутра, той се опитва да спаси ситуацията с издевателства над пленените защитници на Мариупол

Автор
АЛЕКСАНДЪР НЕВЗОРОВ

На сцената на мариуполската камерна филхармония, окупаторите сглобяват затворнически клетки, съобщиха от градския съвет.

Фото: Маріупольська міська рада / Facebook

Даже на Хитлер не му е минавала през акъла мисълта да затвори в клетки оцелелите пленени защитници на Брестката крепост и да ги съди по законите на нацистка Германия за съпротива срещу окупацията. И Путин, който все не успява да настигне Хитлер във военното изкуство и политика, все пак реши да "изработи" германския фюрер, надминавайки го поне по подлост, тирания и безумие. И това му се удаде.

Клетките за героите – защитници на Мариупол вече са заварени и са разположени на сцената на мариуполския театър. Част от присъдите на защитниците на Мариупол ще бъдат смъртни. Но първо властта ще поиздевателства над пленниците с наслада. Ще омажат всеки от тях със своето пропагандистко фантасмагорично лайно, като устроят най-абсурдния съд в историята на човечеството.

Путин е окупатор – неудачник. Той не само редовно получава по военната си мутра, като трети месец по ред щурмува Авдеевка, но и под задника му – в Крим и в Донбас се разгаря партизанска и диверсионна война, която вече прогори панталоните на диктатора. И сега той се опитва да спаси положението. Като демонстративно издевателства над пленници. Като използва тяхната правна и фактическа безпомощност, от тях той ще прави скулптурата на някакво абсолютно зло.

Източник: Александр Невзоров / You Tube